top of page

AKTIVITETER

For bedrifter og på fritiden

Aktiviteter: Video

SKREDDERSYDDE OPPLEVELSER
FOR BEDRIFTER ELLER PÅ FRITIDEN

Gårdstunet Villa Solbakke er en opplevelse i seg, men rett utenfor gjerdet venter flotte naturopplevelser både på land og i vann. Sportsfiske i sjøen, vandringsturer i nasjonalparken, vind eller kitesurfing, båtcruise eller rib-tur. Vi hjelper gjerne til med å tilrettelegge din opplevelse.

IMG_8182.heic
20210928-_ANJ2313.jpg

SPORTSFISKE FOR NYBEGYNNER ELLER DEN ERFARNE FISKEREN

Hvaler er kjent som et av sør-øst Norges beste område for å fiske etter den ettertraktede sjøørreten. Villa Solbakke ligger helt inntil din nærmeste fiskeplass. Er du en ivrig sportsfisker eller en familie som vil forsøke dere på deres første fiskeopplevelse, tilbyr Villa Solbakke skreddersydde opplevelser for begge.


Våre instruktører og fiskeguider har lang erfaring med både spin- og fluefiske og kan sette deg i posisjon til å fange drømmefisken. For de som ikke har eget utstyr tilbyr Villa Solbakke utleie av utstyr til både spin- og fluefiske. 

VINDSURFING

Villa Solbakke ligger nær Hvalers beste surfespotter, Brattestø og Ørekroken. Når det er meldt vind hele helgen finnes det ikke noe bedre enn å våkne opp med surfespotten rett utenfor, raske med seg utstyret og i løpet av noen minutter befinne deg på brettet, klar for din første, økt så snart frokosten er inntatt.

surf_50B7106-beh.jpg
_ANJ9183.jpg

DYKKING

Vår nærmeste nabo, Ytre Hvaler Nasjonalpark er Norges første undersjøiske nasjonalpark. Villa Solbakkes ligger perfekt til for deg som vil utforske nasjonalparken under vann.

VANDRING I NASJONALPARKEN

Ytre Hvaler nasjonalpark er et skjærgårds-eventyr.  Hele vestsiden av Asmaløy er et fint turområde med merkede kyststier fra Åsebu i nord til Vikerhavn i syd. Området har et svært rikt fugleliv og sjeldne planter. Øya kalles for orkidéøyen med sine tallrike orkidéer. Det er et rikt fugleliv og det er observert et hundretall ulike sommerfuglarter. Ved Svarteberg og Pikesten fyr kan du utforske sporene etter istiden, som du finner mange av i nasjonalparken. En vandring i nasjonalparken kickstarter kreativiteten og senker pulsen.

20210516-_ANJ9250.jpg
IMG_4537.JPG

KAJAKPADLING

Hvaler består av tusenvis av øyer, holmer og skjær. Kajakpadling lar deg utforske skjærgården. Padling i åpent hav med Skagerak rett ut, eller  langs kysten av Hvaler. Villa Solbakke tilbyr kajaker til leie og kan skreddersy din padleopplevelse, med eller uten guide.

OPPLEVELSER PÅ SJØEN

Mat og drikke i kombinasjon med Hvalers vakre skjærgård skaper minnerike opplevelser. Med bordet fult av reker, sjøbris i håret og sol fra en skyfri himmel er det lett å finne roen. Villa Solbakke  tilbyr gjennom våre samarbeidspartnere båtcruise med mat og drikke som en dagstur eller transport tilbake til fastlandet. 


20210610-_ANJ9816.jpg
Aktiviteter: Services

KONTAKT

Huserveien 70
1684 Vesterøy

+47 909 39 676

Thanks for submitting!

facebook_sharing_janjo_2021.jpg
Aktiviteter: Contact
bottom of page