top of page
20210814-_ANJ0675-3.jpg

VIND-OG KITESURFING

Surfing: Image

SURFEOPPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Studio Solbakke ligger perfekt til for deg som elsker vind- eller kitesurfing. Når det er meldt vind hele helgen finnes det ikke noe bedre enn å våkne opp, raske med seg utstyret og i løpet av noen minutter befinne deg på spotten, klar for din første, økt så snart frokosten er inntatt.

Surfing: Text

MED SURFESPOTTEN MINUTTER UNNA

Villa Solbakke tilbyr overnatting for deg og familien slik at man kan nyte hele surfehelgen på Hvaler, Øyriket tilbyr også gode opplevelser for de i følget som ikke skal leke i vinden ute på vannet.

surf_50B7106-beh.jpg
mot nord_50B8939-2.jpg

STUDIO SOLBAKKE

Med plass til fire overnattingsgjester i vår behagelige og moderne studioleilighet, kjøkkenfasiliteter og stort middagsbord, vil du og familien eller vennegjengen finne dere godt til rette mellom surfeøktene. I tillegg har vi god plass til utstyret. De store gressområdene rett på utsiden av Studio Solbakke gir deg mulighet til å sjekke og justere utstyret, om du trenger det.  Vi har også plass til utstyret som trenger å tørkes.

CULINARISKE OPPLEVELSER

Villa Solbakke samarbeider med dyktige kokker kjent fra blant annet Flying Culinary Circus og hovedstadens restaurantscene. Vi kan tilby matopplevelser skreddersydd dine behov og lommebok. Vi tilbyr catering eller fullservice kokketjenester som tilbereder alle måltider for deg og ditt reisefølge, skreddersydd dine ønsker og behov.

20210613-DJI_0053.jpg
_ANJ9183.jpg

NATUROPPLEVLSER UANSETT VÆR

Skulle værmeldingen være upresis og vinden utebli har dere Yttre Hvaler Nasjonalpark som nærmeste nabo med gode muligheter for fine naturopplevelser selv i mindre vind, eller for deg som ikke skal ut på vannet i det hele tatt.

Surfing: Services

KONTAKT

For spørsmål eller
andre henvendelser ser vi fram til å høre fra deg.

Huserveien 70
1684 Vesterøy

+47 909 39 676

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

facebook_sharing_janjo_2021.jpg
Surfing: Contact
bottom of page