top of page
2_kveldslys_50B9214.jpg

OVERNATTING

Overnatting: Welcome

STUDIO SOLBAKKE

70 kvadratmeter

STUDIO SOLBAKKE

Studioleiligheten på Villa Solbakke er romslig med sine 70 kvadratmeter og høyt til taket. Leiligheten ligger i den ombygde låven på eiendommen med store glassdører og hvite overflater som gjør at leiligheten er lys og fin. I den ene enden er det en sovehems med plass for to. Det er direkteutgang til egen del av Villa Solbakkens store hage. Der finnes det plass til å spille fotball eller annen sommeraktivitet for barna. Hele eiendommen er gjerdet inn, og hester  beiter på utsiden av gjerdet på tre sider av eiendommen.

4 personer

SENGEPLASSER

I vår studioleilighet kan fire personer overnatte. Vi har to dobbeltsenger. En 180 cm stor dobbeltseng plassert på den frittstående hemsen. Den andre i hovedrommet som en avskjermet og deilig  150 cm stor himmelseng. Sengetøy er selvsagt inkludert.

Kokkens favorittsted

KJØKKEN

Studioleiligheten er utstyrt med kjøkken hvor du finner kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og to induksjonskokeplater. Du finner også kaffetrakter slik at du kan nyte soloppgangen med nytraktet kaffe. Det er glass og kopper, asjetter og tallerkener og bestikk.

Dusj og toalett

BAD

Studioleiligheten har eget baderom med dusj. Her finner du håndklær, såpe, toalettpapir og det mest grunnleggende. Personlige hygieneprodukter må du sørge for selv.

Avslapping for alle

STUE

I stuedelen av studioet finner du en sittegruppe og en 32 tommer TV hvor du kan streame via Chromecast. Internetttilgangen er utmerket og med fibernett skal det være rikelig med hastighet for både store og små nettsurfere.

Stor deilig hage eller nasjonalpark

UTENDØRS

Når du besøker Villa Solbakke har du tilgang på egen del av den store deilige hagen vår hvor du finner utemøbler og grill. Vi sørger selvsagt for at det finnes grillkull til din første grillkveld. Nærmeste nabo til Villa Solbakke er Ytre Hvaler nasjonalpark hvor du finner badestrender, merkede turstier eller kystnaturlandskap for de som vil drømme seg bort at de er Kaptein Sabeltann eller vil finne en fin og rolig plass til å nyte solnedgangen.

For store og små

OPPLEVELSER

Når du overnatter på Villa Solbakke har du mulighet til å både leie sykler og kajak. I tillegg er det flotte muligheter for både bading, snorkling og vindsurfing rett i nærheten av eiendommen.

Overnatting: List
Overnatting: Pro Gallery

RESERVER STUDIO SOLBAKKE

Weekend

Opphold i Studio Solbakke for fire personer inkludert sengetøy og håndklær og utvask. Innsjekking fredag klokken 1600 til søndag klokken 1100.

Lavsesong NOK 4.000,00

Ukesopphold | 7 netter

Opphold i Studio Solbakke for fire personer inkludert sengetøy og håndklær og utvask Innsjekking søndag klokken 1600 til søndag klokken 1100.

Lavsesong: NOK 10.000,00

Høysesong NOK 15.000,00

Enkelt natt

Opphold i Studio Solbakke for fire personer inkludert sengetøy og håndklær, utvask Innsjekking klokken 1600. Utsjekking klokken 1100.

Lavsesong NOK 3.000,00

Overnatting: Price List

ANMELDELSER

Vi, en familie på fire, med to barn på 9 og 12 år, hadde en flott sommeruke på Asmaløy og Villa Solbakke.  Studioleiligheten er romslig og perfekt for familieferie. Vi koste oss innendørs. Frokosten i bakhagen med utsikt til beitende hester var virkelig idyllisk, og et soleklart høydepunkt. Nasjonalparken som nærmeste nabo er et fantastisk turområde med både muligheter for bading og vannsport. 10 minutter unna ligger Brattestø havn. Her finnes det en fin sandstrand, isbar og restaurant. Så dette ble barnas favoritt. Villa Solbakke har alle fasiliteter, og et meget fleksibelt og hjelpsomt vertsskap gjorde ferien komplett. Vi kommer gjerne tilbake til Asmaløy.

Vi har hatt noen fantastiske dager på Villa Solbakke. Helt topp for en familie på 4. Super beliggenhet med nærhet til havet og fine badeplasser. Fin og usjenert uteplass og hyggelig vertskap! Vi kommer gjerne tilbake.

Daniel Sannum Lauten

Familie på fire

Sommer 2021

Bjørnar Gudbrandsen

Familie på fire

Sommer 2021

Overnatting: Testimonials

OMRÅDET

Villa Solbakke ligger helt inntil Ytre Hvaler Nasjonalpark og Kyststien. Rundt eiendommen beiter hester, og kyr sørger for at vegetasjonen ikke overtar kulturlandskapet. Følg @villasolbakke på Instagram for daglige visuelle oppdateringer!

Overnatting: Text
Overnatting: Pro Gallery

KONTAKT

For spørsmål eller
andre henvendelser ser vi fram til å høre fra deg.

Huserveien 70
1684 Vesterøy

+47 909 39 676

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

facebook_sharing_janjo_2021.jpg
Overnatting: Contact
bottom of page