top of page

lør. 20. aug.

|

Villa Solbakke

Bli en bedre mobilfotograf 20. august

Kurset er dessverre fullbooket
Se andre kursdatoer
Bli en bedre mobilfotograf 20. august
Bli en bedre mobilfotograf 20. august

Tid og sted

20. aug. 2022, 09:00 – 16:30 CEST

Villa Solbakke, Huserveien 70, 1684 Vesterøy, Norway

Om arrangementet

Dette lærer du på kurset «Bli en bedre fotograf med mobilkameraet»

Se lyset.

Å fotografere handler om å fange lys slik at bildene dine formidler den stemningen du følte og så da du tok bildet.

Komponer bildet.

Slik skaper du bedre komposisjon, som fanger betrakterens oppmerksomhet.

Fotograf mennesker.

Hvordan får du bedre bilder av menneskene du fotograferer?

Fotograf landskap.

Slik får du bedre landskapsbilder som virkelig formidler.

Oppnå ønsket effekt.

Hvordan får man til akkurat den effekten man ønsker, i opptaket, uten at man legger på kunstige effekter i et bildebehandlingsprogram?

Fortell historier med bilder

Fotografi er verdensspråket som gjør at du kan kommunisere med hvem du vil hvorhen på kloden. Slik forteller du bedre med bildene dine!

Generelle tips og triks for bedre bilder med mobiltelefonen.

Slik utnytter du automatikken i kameraet til din fordel, og slik sørger du får gode bilder kun med hjelpemidler du har for hånden.

Apper i telefonen som egner seg godt til etterbehandling av bildene.

I app-butikken vrimler det av ulike verktøy som skal hjelpe deg med å etterbehandle bildene. Her får du tips om de som virkelig gjør en forskjell for bilene dine.

Kurset varer over en hel dag, hvor vi veksler mellom foredrag, praktisk veiledning på fotosafari og bilderedigering og gjennomgang av bildene du tar på kurset.

Kurset foregår i Studio Solbakke som ligger i den moderne låven på gårdstunet Villa Solbakke. Villa Solbakke ligger på sydsiden av Asmaløy, i øyparadiset Hvaler. Nærmeste nabo er Ytre Hvaler Nasjonalpark og området rett på utsiden av Villa Solbakke byr på mange spennende fotografiske muligheter.

Vi begynner dagen med foredrag og teori i Studio Solbakke, Villa Solbakkes moderne lokaler i den innredede og ombygde låvelpå tunet, for så å begi oss ut i nasjonalparken for en fotosafari hvor du får mulighet til å fotografere med praktisk veiledning. Etter fotosafarien vender vi tilbake til Studio Solbakke hvor vi går igjennom bildene vi har tatt og redigerer de i anbefalte apper. Vi avslutter dagen med en bildevisning av deltagernes egne bilder. Etter endt kurs vil du ha fått kunnskap som tar bilene dine til nye høyder og vil imponere betrakteren.

Det vil bli servert en enkel lunsj, slik at vi ikke går tomme for energi. Kaffe og te vil det heller ikke mangle på.

Du tar med deg det utstyret du selv trenger, viktigst av alt mobiltelefonen din, og klær for et par timers vanning i nasjonalparken. Kle deg etter kursdagens vær.

For at du skal kunne lære mest mulig om selve fotograferingen,  må du sette deg inn i grunnfunksjonene for hvordan den medfølgende kamerappen på mobiltelefonen du benytter fungerer. Det betyr altså at du helt enkelt bare må vite hvordan du tar et bilde med din modell mobiltelefon. Utover det, trenger du ingen forkunnskaper. Kursholder har selv iPhone X, men hvilken mobiltelefon du har er ikke så viktig, så lenge den enten er en iPhone eller en Android telefon. (Dette for at du skal være sikker på at appene som anbefales er tilgjengelig for din mobiltelefonmodell).

Billetter

  • Bli en bedre mobilfotograf

    kr 1 990,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Event Info: Events
bottom of page