top of page

lør. 26. feb.

|

Villa Solbakke

Bli en bedre mobilfotograf 26. februar

Det beste kameraet du har er det du har med deg!

Kurset er dessverre fullbooket
Se andre datoer
Bli en bedre mobilfotograf 26. februar
Bli en bedre mobilfotograf 26. februar

Tid og sted

26. feb. 2022, 09:00 – 16:30

Villa Solbakke, Huserveien 70, 1684 Vesterøy, Norway

Om arrangementet

Dette lærer du på kurset «Bli en bedre mobilfotograf»:

Se lyset.

Å fotografere handler om å fange lys slik at bildene dine formidler den stemningen du følte og så da du tok bildet.

Komponer bildet.

Slik skaper du bedre komposisjon, som fanger betrakterens oppmerksomhet.

Fotografere mennesker.

Hvordan får du bedre bilder av menneskene du fotograferer?

Fotografere landskap.

Slik får du bedre landskapsbilder som virkelig formidler.

Fortell historier med bilder

Fotografi er verdensspråket som gjør at du kan kommunisere med hvem du vil hvorhen på kloden. Slik forteller du bedre med bildene dine!

Apper i telefonen som egner seg godt til etterbehandling av bildene.

I app-butikken vrimler det av ulike verktøy som skal hjelpe deg med å etterbehandle bildene. Her får du tips om de som virkelig gjør en forskjell for bildene dine.

Gjennomføringen

Med dette kurset vil du lære det grunnleggende for at bildene du tar med mobiltelefonen skal bli en en vinner på Instagram, bli flotte bilder på veggen eller gode visuelle minner som du kan dele med dine nære og kjære.

Vi veksler mellom teori innendørs og praktisk fotografering ute i Yttre Hvaler nasjonalpark. Når vi begir oss ut på fotosafar vil du få  praktisk veiledning og konkrete oppgaver for å øve deg under veiledning.

Etter fotosafarien i nasjonalparken vender vi tilbake til Studio Solbakke hvor vi går igjennom bildene vi har tatt og redigerer de i anbefalte apper. Du vil lære det grunnleggende i bilderedigering. Vi avslutter dagen med diskusjon rundt deltagernes egne bilder.

Kursavgiften inkluderer en enkel lunsjservering.

Kurset er begrenset til 12 deltagere.

Kurslokalet Studio Solbakke

Kurset «Bli en bedre fotograf med mobiltelefonen» foregår i Studio Solbakke som ligger i den moderne innredede låven på gårdstunet Villa Solbakke.

Villa Solbakke ligger på sydsiden av Asmaløy, i øyparadiset Hvaler.  Fotosafarien vil foregå i Villa Solbakkes nærmeste nabo, Ytre Hvaler nasjonalpark, og området rbyr på mange spennende fotografiske muligheter.

Forberedelser

Du tar med deg det utstyret du selv trenger, viktigst av alt mobiltelefonen din, og klær for et par timers vandring i nasjonalparken. Kle deg etter kursdagens vær.

For at du skal kunne lære mest mulig om selve fotograferingen,  må du før kurset må vite hvordan du tar et bilde med din modell mobiltelefon. Utover det, trenger du ingen forkunnskaper. Kursholder har selv iPhone X, men hvilken mobiltelefon du bruker er ikke viktig. Skal du ha nytte av anbefalingene om gode apper for å redigere bildene dine, vil vi likevel anbefale en iOS eller Android telefon. Dette for at du skal være sikker på at appene som anbefales er tilgjengelig for din mobiltelefonmodell.

Pris inkludert lunsj: NOK 1990,00

Kursleder

Jan Johannessen har jobbet som fotograf og videojournalist de siste 35 årene og har vunnet en rekke priser for bildene og videoinnholdet sitt.. Han har jobbet med noen av verdens største bildebyråer som Getty Images og Associated Press og Skandinavias største aviser som Aftonbladet og VG.  I nesten ti år var han bildesjef i Dagens Næringsliv, og han har reist verden rundt på oppdrag for å dekke alt fra krig til VM i fotball. I flere år var han stasjonert i London og senere Stockholm. I dag driver han rådgivnings- og innholdsproduksjonsselskapet Never Ending Story.  Når Jan fotograferer privat er det oftest med mobiltelefonen som kamera. Hvorfor? For det er det kameraet han alltid har med seg.

Billetter

  • Bli en bedre mobilfotograf

    Kursavgiften inkluderer enkel lunsj

    kr 1 990,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Event Info: Events
bottom of page