top of page

ons. 06. juli

|

Villa Solbakke

Bli en bedre mobilfotograf 6. juli - Halvdagskurs

Dette er halvdagsversjonen av kurset «Bli en bedre mobilfotograf». Kurset foregår mer i Villa Solbakke sine lokaler enn kurset «Bli en bedre mobilfotograf - Heldagskurs» som også inkluderer fotosafari i Yttre Hvaler Nasjonalpark.

Kurset er dessverre fullbooket
Se andre datoer
Bli en bedre mobilfotograf 6. juli - Halvdagskurs
Bli en bedre mobilfotograf 6. juli - Halvdagskurs

Tid og sted

06. juli 2022, 09:00 – 12:00 CEST

Villa Solbakke, Huserveien 70, 1684 Vesterøy, Norway

Om arrangementet

Dette lærer du på HALVDAGSKURSET kurset «Bli en bedre mobilfotograf»:

Mobiltelefonen som kamera

Det beste kameraet er det du har med, og oftest er det mobiltelefonen. Her lærer du det grunnleggende for å kunne utnytte mobilen på best mulig måte som kamera.

Se lyset.

Å fotografere handler om å fange lys slik at bildene dine formidler den stemningen du følte og så da du tok bildet.

Komponer bildet.

Slik skaper du bedre komposisjon, som fanger betrakterens oppmerksomhet.

Fotografere mennesker.

Hvordan får du bedre bilder av menneskene du fotograferer?

Fotografere landskap.

Slik får du bedre landskapsbilder som virkelig formidler.

Apper i telefonen som egner seg godt til etterbehandling av bildene.

I app-butikken vrimler det av ulike verktøy som skal hjelpe deg med å etterbehandle bildene. Her får du tips om de som virkelig gjør en forskjell for bildene dine.

Gjennomføringen

Med dette kurset vil du lære det grunnleggende for at bildene du tar med mobiltelefonen skal bli en en vinner på Instagram, bli flotte bilder på veggen eller gode visuelle minner som du kan dele med dine nære og kjære. 

Halvdagskurset «Bli en bedre mobilfotograf» er et intensivkurs og en kortere dag enn heldagskurset med samme navn. Det er et mer teoriorientert kurs enn heldagskurset. Ønsker du praktisere fotograferingen og det du har lært på kurset under kyndig veiledning anbefaler vi heldagskurset «Bli en bedre mobilfotograf». I heldagskurset går vi på fotosafari sammen med kursleder som gir deg muligheter til å stille spørsmål, få praktisk innføring og veiledning og diskutere bildene du tar direkte med kursleder ute i felt. Du kan lese mer om heldagskurset Bli en bedre mobilfotograf her.

Kursstedet

Villa Solbakke ligger på Huser på sydsiden av Asmaløy, i øyparadiset Hvaler, ikke langt fra Brattestø.  Du svinnger av riksvei 108 mot Brattestø. Kommer du sjøveien er Brattestø nærmeste gjestehavn.

Forberedelser

Du tar med deg det utstyret du selv trenger, viktigst av alt mobiltelefonen din, og klær for et par timers vandring i nasjonalparken. Kle deg etter kursdagens vær.

For at du skal kunne lære mest mulig om selve fotograferingen,  må du før kurset må vite hvordan du tar et bilde med din modell mobiltelefon. Utover det, trenger du ingen forkunnskaper. Kursholder har selv iPhone X, men hvilken mobiltelefon du bruker er ikke viktig. Skal du ha nytte av anbefalingene om gode apper for å redigere bildene dine, vil vi likevel anbefale en iOS eller Android telefon. Dette for at du skal være sikker på at appene som anbefales er tilgjengelig for din mobiltelefonmodell.

Pris inkludert lunsj: NOK 1495,00

Kursleder

Jan Johannessen har jobbet som fotograf og videojournalist de siste 35 årene og har vunnet en rekke priser for bildene og videoinnholdet sitt.. Han har jobbet med noen av verdens største bildebyråer som Getty Images og Associated Press og Skandinavias største aviser som Aftonbladet og VG.  I nesten ti år var han bildesjef i Dagens Næringsliv, og han har reist verden rundt på oppdrag for å dekke alt fra krig til VM i fotball. I flere år var han stasjonert i London og senere Stockholm. I dag driver han rådgivnings- og innholdsproduksjonsselskapet Never Ending Story.  Når Jan fotograferer privat er det oftest med mobiltelefonen som kamera. Hvorfor? For det er det kameraet han alltid har med seg.

Billetter

  • Bli en bedre mobilfotograf

    7 timers kurs på Villa Solbakke og Yttre Hvaler Nasjonalpark inkludert lunsjservering.

    kr 1 495,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Event Info: Events
bottom of page